Beheren

beheren_mainafbeelding_1300x600 beheren_mainafbeelding_1300x600

Onze beheer service

Een website ontwikkelen is één ding, vervolgens blijven zorgen dat je website altijd goed bereikbaar is en snel ingeladen wordt, is een ander ding. Samen met onze netwerkpartners zorgen wij voor servers met optimale prestaties.

We monitoren continu, bijvoorbeeld als je online campagne voor vele gelijktijdig bezoekers zorgt, of juist als je dienst voor extra aanvallen van buitenaf zorgt.

Via updates van de software, dagelijkse back-ups, security plugins zorgen we ook dat de veiligheid van je website continu op orde is.

Verder is onderhoud van content op je website belangrijk om je doelgroep de juiste content te laten zien. En het helpt je positie in de zoekmachines te verbeteren, want deze kennen extra waarde toe aan een website die up-to-date is. Ook voor content onderhouden, zijn er voor zoekmachines belangrijke aandachtspunten, waarbij we kunnen ondersteunen.

beheren_530x615

VPS-, Managed- & Cloud-hosting

Alle hosting van vindt plaats vanuit datacenters in Nederland. In deze datacenters is alles gericht op veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid: de locaties worden bewaakt en is voorzien van redundant uitgevoerde stroomvoorzieningen. De datacenters voldoen aan de allerstrengste normen op het gebied van branddetectie, luchtkoeling en toegangsbeheer. Servers worden up-to-date gehouden door alle security updates te installeren. Er is hierbij monitoring van uitval van services en er worden uiteraard backups gemaakt. Dit om optimale up-time van je website, applicatie of campagne te garanderen. En niet onbelangrijk: onze servers worden voorzien van 100% groene stroom.

Beveiliging

Naast de nodige hardware-matige oplossingen om veiligheid te optimaliseren zorgen we ervoor dat onze software beschermd is tegen aanvallen van buitenaf. Wanneer we bijvoorbeeld WordPress inzetten verzorgen we de updates van de software en de gebruikte plugins.

Daarnaast maken we gebruik van software om websites te monitoren en te beveiligen en leveren we websites en applicaties standaard op met een SSL-certificaat. Dat is niet alleen veilig maar dat is een must voor een goede vindbaarheid.

Aan de slag met
SowiesoDigital?

Tincidunt diam sagittis tortor, odio amet, eros arcu condimentum nisi. In molestie metus id egestas nec.

Start intake
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma