Bedenken

serge-irpa_1300x600 serge-irpa_1300x600

Concept & strategie

Wat ons onderscheidt van typische webbureaus is dat we niet focussen op eenen en nullen. De technische kant van elk digitaal middel (website, app, webshop) moet uiteraard staan als een huis, maar wat ons betreft staan je doelen voorop. Vandaar dat we voor de fase Bedenken (stap 1 in onze 4-fasen-benadering) vaak afstemmen of samenwerken met het creatief-strategisch team van SowiesoHelder. Zij zijn gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van de overall strategie, je doelgroep en customer journeys en kunnen helpen bepalen hoe we het best onze doelen kunnen bereiken.

Op die strategische ondergrond is het in een vervolgfase goed bouwen. Hiermee weten we veel beter wat er aan techniek nodig is om de website (of een ander digitaal middel) effectief te kunnen opzetten om de gestelde doelen te bereiken. Met het online-team gaan we vervolgens aan de slag met het digital design, als het ware de doorvertaling van je merkconcept voor alle digitale middelen die je wilt inzetten. Soms is een merkconcept al ontwikkeld en kunnen we de merkbeleving doorvertalen in een look & feel, tone of voice, (web-)animaties en video- & fotografiestijl.

Merkversneller®

Is er nog geen merkconcept ontwikkeld, dan kunnen we daar goed bij helpen, bijvoorbeeld met onze Merkversneller®-sessie. Dat is een unieke co-creatie tool waarmee je de realisatie van je (nieuwe) merkverhaal aanzienlijk kunt verkorten. In een paar heldere stappen van briefing tot eindresultaat waarna de middelen op korte termijn geproduceerd kunnen worden. De grootste winst zit ‘m in de gezamenlijke aanpak: door als bureau en opdrachtgever een dagdeel samen met het vraagstuk aan de gang te gaan, filter je veel onnodig ge-heen-en-weer uit het proces. Efficiënt en doelgericht, daar houden we van. Geen uren maken als dat niet nodig is.

merkversneller_530x422

Aan de slag met
SowiesoDigital?

Benieuwd hoe SowiesoDigital jou kan helpen? In een persoonlijk gesprek kunnen we dat concreet onderzoeken.

afspraak maken?
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma