Bouwen

bouwen_main_1300x600 bouwen_main_1300x600

(Web)development door SowiesoDigital

Bij SowiesoDigital tillen we webdevelopment naar een hoger level. We nemen de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, werken intern samen met verschillende development professionals en helpen je van A tot Z met jouw development hulpvraag.

bouwen_530x240

Webdevelopment
bureau SowiesoDigital

Technologie nemen we serieus. Niet alleen de software zelf, maar ook de strategie eromheen. We gaan dus verder dan alleen het bouwen van een website, applicatie of webshop. Bovendien zetten we de gebruikerservaring altijd centraal en zorgen we ervoor dat het product niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn optimaal functioneert.

Onze diensten op het gebied van development

(Web)development is een zeer uitgebreid vakgebied. De oplossingen die we onze opdrachtgevers bieden, lopen dan ook enorm uiteen. Denk aan het ontwikkelen van een eigen applicatie, een webshop bouwen, e-learning modules uitrollen of een complete website van A tot Z opzetten. Wat er nodig is, hangt af van jouw hulpvraag.

We maken hierbij gebruik van verschillende technieken:

  • Voor het bouwen van webprojecten: PHP, in combinatie met HTML, CSS en Javascript
  • Voor het ontwikkelen van mobiele apps: iOS en Android
  • Voor het maken van wireframes: ReactJS, Bootstrap en Foundation
  • Voor koppelingen en data-imports: SOAP, RESTful en JSON
  • Voor versiebeheer: Git
  • Voor maatwerkapplicaties: Laravel
  • Voor content management systeem: WordPress

Om de veiligheid te waarborgen van door ons ontwikkelde software, applicaties en (web)tools, controleren onze developers en programmeurs onderling elkaars werk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden binnen webdevelopment.

Websites en webshops bouwen

Bij SowiesoDigital staan gebruiksvriendelijkheid, conversie en toekomstbestendigheid centraal wanneer we aan een website bouwen. In de praktijk betekent dit dus dat je website snel laadt en werkt – anders heeft dit een negatief effect op de gebruikerservaring. Bovendien moet je website schaalbaar zijn en dus aan te passen in de toekomst. En uiteraard dragen we zorg voor de veiligheid van je website of webshop.

Applicaties en custom tools ontwikkelen

Naast het bouwen van websites en webshops ontwikkelen we ook ook complexe software in de vorm van applicaties, custom tools of softwareprogramma’s voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een softwareprogramma waarmee klanten een hotel of reis kunnen boeken. Dit soort software moet vaak vanaf nul worden opgebouwd. Bij SowiesoDigital bijten onze developers zich graag vast in zo’n project. Je leest er meer over op onze API ontwikkeling pagina.

Apps ontwikkelen

Ook voor het ontwikkelen van apps kun je bij SowiesoDigital terecht. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld progressive web apps, een applicatie die de flexibiliteit van het web combineert met de gebruikerservaring van een mobiele app.

Maar ook hybride en native apps behoren tot de mogelijkheden. Met een native app bedoelen we dat de app speciaal voor één platform wordt ontwikkeld in de eigen codeertaal. Een hybride app bevat een stevige basis, die vervolgens uitgebouwd kan worden tot aparte apps voor verschillende besturingssystemen.

E-learning modules ontwikkelen

Tot slot kunnen we ook e-learning modules voor je ontwikkelen. E-learning is een effectieve manier om leerstof over te brengen, als onderdeel van een interne opleiding, bijscholingen en talentontwikkeling. Bij SowiesoDigital werken we graag met SCORM, de internationale standaard voor e-cursussen. SCORM staat voor ‘Sharable Content Object Reference Model’. Door een cursus in de SCORM-indeling te publiceren, zal vrijwel elk learning management systeem deze cursus herkennen.

Lees meer over de voordelen van e-learning en hoe je e-learning zelf kunt inzetten in dit artikel.

Aan de slag met
SowiesoDigital?

Wil je graag persoonlijk advies en weten wat de mogelijkheden voor jouw hulpvraag zijn? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

afspraak maken?
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma