Barentz

Opfrisser strategie en design voor Vitablend

vitablend_main_1300x600 vitablend_main_1300x600

23K

bezoekers
per jaar

20%

meer
conversie

Nieuwe uitstraling na twintig jaar

Als je twintig jaar in hetzelfde huis woont, wordt het wel eens tijd voor een verbouwing. Met een andere indeling, nieuwe meubels en een grondige verfbeurt, kun je dan weer jaren vooruit op je stevige fundering.

vitablend_image1_530x210

De uitdaging

Vitablend maakt gezonde poeders en anti-oxidantsystemen, die worden verwerkt in etenswaren. In de producten van de Vegetarische Slager bijvoorbeeld. Ze worden op maat gemaakt, in clean rooms op basis van wetenschap en dat doen ze al bijna 20 jaar. Een super actueel en modern product dus, in een verouderd jasje. Dat moest worden opgefrist.

Nadat we een hele nieuwe merkstrategie hebben uitgewerkt, met daarbij een nieuwe vormgeving, hebben we een kleurrijk, modern en fris logo ontworpen. Een logo, waarin verschillende primaire kleuren als het ware samen worden geblend tot één geheel. Net als hun ingrediënten. Voor de website was het even puzzelen, maar doordat we daar een percentage van de kleuren hebben gebruikt, werd het een mooie, rustige, professionele site.

Het resultaat

We hebben verschillende blokken gebouwd, die Vitablend heel makkelijk zelf konden vullen met foto’s en tekst. Met deze blokken kunnen ze zelf nieuwe pagina’s aanmaken.

Gebruikte diensten

Om de nieuwe website van Vitablend te realiseren hebben we de volgende diensten ingezet

vitblend_logo
vitblend_color
vitblend_font
vitablend_website

Of zoals zij zelf zeggen

Marcel Holscher

Global Head of Marketing & Communication

“Hartelijk dank voor al het harde werk en de bijdrage aan de voorbereiding en lancering van de nieuwe Vitablend website. Het is een grote gebeurtenis in het leven van een bedrijf en deze rebranding zet Vitablend zeker voor een nieuw bruisend en groeiend tijdperk.”

Aan de slag met
SowiesoDigital?

Kan jouw merk ook wel een opfrisser gebruiken? We gaan er graag mee aan de slag!

start intake
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma