Interactieve
websites &
applicaties

onze diensten contact

bedenken

bouwen

beheren

bereiken

Met ons team van online experts ondersteunen we ambitieuze bedrijven bij digitale vraagstukken. We ontwikkelen complexe websites, datagedreven landingspagina’s, API-koppelingen, online tools en (mobiele) webapplicaties. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën bedenken, maken en koppelen we interactieve oplossingen voor een optimale gebruikerservaring.

Ons werk

Uitgelichte projecten

Benieuwd naar het digitale werk dat we maken?

bekijk alle cases
SRO

meer dan een miljoen
gebruikers per jaar

SRO

SRO is een organisatie die naast de zorg sporstimulering veel vastgoed beheert. Wij hebben een nieuw online platform voor hun gerealiseerd.

bekijk case
Eurofins

meer dan 6000 gebruikers per maand

Eurofins

Voor Eurofins Clinical Diagnostics hebben we een up-to-date website ontwikkeld die kennis bundelt en daarnaast sterke leads genereert.

bekijk case
Binco

aantal bezoekers
gestegen met 400%

Binco

De nieuwe propositie van DAK. Een personal assistent voor financieel adviseurs. Hiervoor is een huisstijl en website ontwikkelt door ons.

bekijk case
Groene Hart

1000 bezoekers op de eerste dag

Groene Hart

Groene Hart Hypotheken is een compleet nieuwe propositie. Om de lancering bij bekend te maken, was er binnen korte tijd een website nodig.

bekijk case
Vitablend

23K bezoekers per jaar

Vitablend

Als je twintig jaar in hetzelfde huis woont, wordt het tijd voor een verbouwing. Dan kun je dan weer jaren vooruit op je stevige fudering.

bekijk case

Diensten

Wat we doen

Om bereik te bouwen, is het belangrijk je doelstellingen S.M.A.R.T. te formuleren. Op een goed doordachte ‘betonvloer’ bouw je effectieve websites. Dus inventariseren en bedenken we eerst het digitale landschap. Denk aan customer journeys, touchpoints, content, activatietools… Wat is er? Wat moet er zijn? Kwalitatief strategisch voorwerk blijkt in de praktijk een waardevol startpunt dat zich later terugverdient.

bedenken_530x530

Digital design is de doorvertaling van je merkconcept voor alle digitale middelen. Soms is een merkconcept al ontwikkeld en kunnen we de merkbeleving doorvertalen in een look & feel, tone of voice, (web-)animaties en video- & fotografiestijl. Is er nog geen merkconcept ontwikkeld, dan kunnen we ook daar goed bij helpen, bijvoorbeeld met onze Merkversneller®. We werken nauw samen met SowiesoHelder zodat concept & strategie en onze digitale expertise elkaar versterken.

bekijk wat we nog meer bedenken
bouwen_homepage_530x530

De bouw van een website bestaat uit twee delen; voorkant en achterkant. Front-end is uiteraard de zichtbare presentatielaag, back-end de techniek erachter. Van development tot performance – en elke fase ertussen – zetten we alle moderne technieken in. Het team is zeer goed thuis in HTML5, CSS3, Javascript, React, PHP, Bootstrap, WordPress en PHP frameworks als Laravel. Daarnaast hebben we ook een eigen tool ontwikkeld voor optimale performance.

bekijk wat we nog meer bouwen
beheren_homepagina_530x530

Je wilt niet alleen een website die technisch goed in elkaar zit; hij moet ook probleemloos werken. Goed bereikbaar, optimaal qua snelheid, GDPR proof… ons uitgangspunt is dat alles doordacht en probleemloos functioneert. Daarnaast staat ook veiligheid hoog op het lijstje bij SowiesoDigital. Updates van de software, dagelijkse back-ups, security plugins… we zorgen dat de veiligheid van je website continu gemonitord wordt.

bekijk onze aanpak in het beheren
bereiken_home_530x530

En tot slot, want daar draait het uiteindelijk om: bereiken. Dat begint bij een goed fundament, een strategisch onderbouwde ‘betonvloer’ die je doelen vooropstelt. Daarna is het van belang om letterlijk aan je bereik te werken. Dus brengen we je merk graag onder de aandacht via online adverteren, zoekmachinemarketing en -optimalisatie, e-mailmarketing, contentmarketing en social media. We geloven sterk in de inbound strategie, waar we je graag meer over vertellen. De korte versie: relevantie. Er zijn op precies dát moment dat (potentiële) opdrachtgevers je nodig hebben.

bekijk onze aanpak in het bereiken

Leesvoer

Nieuws en inzichten

Ons team volgt alle laatste ontwikkelingen op communicatiegebied. Zeker als het om de snelle digitale wereld gaat waarin voortdurend nieuwe dingen mogelijk zijn. Zo leren we elke dag bij en kunnen we opdrachtgevers nog beter helpen bij hun vraagstukken. Naast onze expertise en digitale ondersteuning delen we dan ook graag onze kennis.

al ons nieuws
WordPress vs. Laravel

25-04-2024

WordPress vs. Laravel

Bijna 80% van alle websites is gebaseerd op PHP. We vergelijken twee populaire frameworks: WordPress en Laravel.

lees verder
Headless CMS, wat is dat eigenlijk?

09-11-2023

Headless CMS, wat is dat eigenlijk?

Voor het onderhouden van website wordt vaak gebruik gemaakt van een content management systeem. Wanneer noemen we een CMS headless?

lees verder
Regel eenvoudig de overstap van UA naar GA4 voor 1 juli

05-06-2023

Regel eenvoudig de overstap van UA naar GA4 voor 1 juli

Voor veel online marketeers is Universal Analytics een onmisbaar onderdeel in de gereedschapskoffer. Na jaren van betrouwbare service, heeft Google besloten om de aanpak van dataverzameling te herzien en een nieuwe tool te introduceren: Google Analytics 4. Deze ingrijpende verandering vindt al snel plaats. Wat moet je doen?

lees verder
"Hard refresh" van webpagina's in Chrome

31-01-2023

"Hard refresh" van webpagina's in Chrome

Browsers zoals Google Chrome kennen een aantal sneltoetsen om een pagina te vernieuwen, of refreshen. Helaas kijk je soms nog steeds naar lokale cache, opgeslagen in de browser, na een refresh. Hoe je een hard refresh in Chrome uitvoert, zodat de website écht vernieuwd wordt, laten we je in dit artikel zien.

lees verder

Enkele van de opdrachtgevers
die ons al wisten te vinden

ing_300x150
meerlanden_300x150
dak_300x150
nutricia_300x150
sro_300x150
tomtom_300x150
vattenfall_300x150
ecp_300x150
vitablend_300x150
henkel_300x150

We bereiken ook
graag iets voor jou

Een goed gevoel gekregen bij wat we voor andere opdrachtgevers bereiken? En benieuwd hoe SowiesoDigital jou kan helpen? In een persoonlijk gesprek kunnen we dat concreet onderzoeken.

afspraak maken?
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma