Bereiken

bereiken_main_1300x600 bereiken_main_1300x600

Online marketing uitbesteden: doelgericht succes

Online marketing – het is een interessante, maar vooral dynamische wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar een merk online sterk vertegenwoordigen, is geen eenvoudige klus. Wees zichtbaar. Grijp de aandacht. Maak doelgericht stappen: kies ervoor om online marketing uit te besteden.

online-marketing_img1_530x300

Waarom is online
marketing zo belangrijk?

Als je succesvol wilt ondernemen, is online zichtbaarheid essentieel. 97% van de Nederlandse huishoudens heeft volgens het CBS toegang tot internet. Bijna alle bedrijven hebben daarom een website.

Ondanks de vele kansen die het internet biedt, is ook veel concurrentie. Staan zij wel op één in de zoekresultaten? Hebben zij strategische e-mail flows? Kopen zij slimmer SEA-termen in? Dan dalen jouw resultaten. Blijf opvallen en voorop lopen en zorg voor een ijzersterke online marketing aanpak.

Onze online marketing diensten

Online marketing omvat alle marketingactiviteiten voor producten, services en diensten via het internet. En dat is een hoop! SowiesoDigital levert de volgende online marketing diensten.

Search Engine Optimalisatie (SEO)

Verbeter snel je kans op een plek in de top 3 in de zoekresultaten en ga aan de slag met SEO. Zoekmachine optimalisatie is namelijk cruciaal voor een succesvolle website. Het zorgt ervoor dat jouw product, service of dienst eerder gevonden wordt dan die van de concurrentie. Ha, met SEO ben jij hen een stapje voor! Ontdek de mogelijkheden van Search Engine Optimalisatie

lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Soms moet je het lot een handje helpen. SEA is hier een perfect voorbeeld van. Een internetgebruiker zoekt misschien een soortgelijk product. Of googelet een term die in lijn is met jouw dienst. Bereik deze waardevolle, potentiële klanten door met succes te adverteren in zoekmachines. Breng ze op het juiste spoor en laat klanten – met wat hulp – jou vinden. Ga voor succes met Search Engine Advertising

lees meer

E-mail marketing

E-mail marketing kent veel voordelen. Helaas zien we terug dat deze vaak te weinig worden benut. Dat is natuurlijk zonde! Bouw relaties op met nieuwe klanten, herinner bestaande klanten of maak ‘slapers’ weer wakker. Dat klinkt eenvoudig, maar e-mail marketing vraagt veel aandacht en de juiste strategie. Want spam, daar wordt niemand blij van. Haal het meeste uit je e-mail marketing

lees meer

Data driven marketing

Het is een befaamde uitspraak: meten is weten. En niets is minder waar. Wanneer je online marketing voert, ben je niets zonder data. Doelgroepgegevens, bezoekersdata, customer journey’s, A/B-testen en meer. Profiteer van inzicht. Laat jouw data goed inrichten en ontdek de voordelen van data driven marketing

lees meer

Inbound marketing

Het is een trendy en steeds populairdere vorm van vermarkten: inbound marketing. Jouw prospects achterna jagen? Dat is verleden tijd. Laat klanten en leads naar jou toekomen met deze vorm van pull-marketing. Want met relevante én strategische inbound marketing weten internetgebruikers je te vinden. Weet waar de wensen en behoeften liggen. Welke informatie klanten nodig hebben. Bouw een geloofwaardig merk op. Ga aan de slag met inbound marketing

lees meer

Account based marketing

Doelgericht verhalen vertellen, dat is wat wij graag doen. Een dienst waar dit goed tot z’n recht komt is Account based marketing. Dit is een vorm van Business-to-business marketing waarbij vanuit strategisch oogpunt meerdere marketing disciplines samengevoegd worden om accounts te bereiken. Persoonlijke, maar doelgerichte campagnes die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van een specifiek account. Ontdek meer over Account based marketing

lees meer

Voordelen van het uitbesteden
van online marketing

Aan de slag met online marketing? Dat kun je misschien ook (deels) zelf. Maar het samenwerken met een bureau heeft veel voordelen. Ook wanneer je organisatie in-house marketing experts heeft. Dit zijn de voordelen van het uitbesteden van je online marketing:

online-marketing_img2_530x260

Expertise en ervaring Online marketing is een breed vakgebied. Van het instellen van Google Analytics tot setups voor SEA-campagnes. Of het creëren van relevante content. Het is onmogelijk om élke skill tot in de puntjes te beheersen. Schakel daarom experts in voor zaken die nieuw zijn. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is.

Up-to-date zijn Alles wat je vorig jaar zéker wist, is dit jaar alweer anders. De online marketing branche staat geen dag stil. Als bureau zitten wij bovenop de laatste ontwikkelingen. We volgen vele trainingen. Hebben een breed netwerk en hebben zo alle essentiële vakkennis tot onze beschikking. We weten wat er speelt.

Tools en trucs Door jarenlange ervaring hebben we een hoop tips en tricks verzameld. De learning van het ene project, komt terug in het ander. Daarnaast weten wij exact wat de beste tools zijn. Enne, die komen vaak met een fors prijskaartje. Als bureau hebben wij goede deals voor tools die we dagelijks gebruiken. Dat scheelt voor jou in de portemonnee!

Sparringpartner Twijfel je over de toegevoegde waarde een bepaalde online marketing activiteit? Heb je een andere kijk nodig op jouw bedrijf? Wil je creatief brainstormen over campagnes? Een bureau is een ideale sparringpartner. Bij SowiesoDigital spreken we dagelijks klanten met uitdagende online marketing vraagstukken. Op basis van ervaring weten wij wat mogelijk wel of niet slaagt. Wij zijn daarom ook een waardevol sparringspartner. Bovendien kunnen we altijd een of meer van de communicatie-experts van SowiesoHelder aan tafel zetten. Zij ondersteunen graag bij concept & strategie, maar kunnen ook helpen met de uitvoering en productie van middelen die we willen inzetten.

Tijdbesparing Wij nemen met volle energie een ingewikkelde klus van je over. Hierdoor houd jij tijd over voor andere zaken. Investeer in het uitbesteden van online marketing. Dan kun jij ervoor zorgen dat de groei die dit bewerkstelligt goed door het bedrijf verwerkt kan worden.

Maak van jouw online marketing een ijzersterk verhaal. Online marketing uitbesteden: SowiesoDigital is hét bureau. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

Aan de slag met
SowiesoDigital?

Overweeg je om online marketing uit te besteden? SowiesoDigital zou een goede partner voor je kunnen zijn. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Hierdoor ben je verzekerd van een multidisciplinaire aanpak. Van creatief strategen, tot webdevelopers en SEO-experts. Dit alles doen wij vanuit een datagerichte aanpak. Bij SowiesoDigital krijg je het totaalplaatje: online marketing van A tot Z.

afspraak maken?
Bedenken
Webdesign Wireframes Functioneel ontwerp User Interface design User Experience design Customer journey Persona's
Bouwen
Website ontwikkeling API ontwikkeling Webapplicaties E-learning Webshop
Beheren
Hosting Website beveiligen Website onderhoud Domeinnaam registreren Website analyse
Bereiken
Conversie Optimalisatie Google adverteren Search Engine Optimization E-mail marketing Data driven marketing Inbound marketing Account based marketing
 
Customer relationship management Contentmarketing Copywriting A/B testing Usability testing Landingspagina optimalisatie Loyaliteitsprogramma